Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de brand op tolplein Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 14-10-2021, 13.59 uur
De automobilist kon veilig uit de auto raken.
De automobilist kon veilig uit de auto raken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

BORSSELE - Het Tolplein van de Westerscheldetunnel is donderdagochtend tijdelijk afgesloten geweest nadat een auto vlam had gevat. In verband met de bluswerkzaamheden kon het verkeer niet richting de tunnel rijden.


Het incident gebeurde rond 09.30 uur bij de tolpoortjes richting Terneuzen. Een personenauto vloog daar in de brand. Volgens de politie kon de bestuurder veilig uit het voertuig raken. De brandweer moest ter plaatse komen om met behulp van schuim de brand te blussen.

Om de hulpverlening veilig en soepel te laten verlopen, werd het Tolplein tijdelijk afgesloten voor het verkeer richting Terneuzen. Rond 10.30 uur werd de auto geborgen en kon het verkeer langzaam via drie lanen weer door de tolpoortjes rijden. Door het tijdelijke sluiting was er drukte ontstaan voor de poortjes waardoor weggebruikers vertraging opliepen.

Rond 11.30 uur was de personenauto door een berger getakeld en was alle rommel op het Tolplein opgeruimd. Vanaf dat moment kon het verkeer weer van alle tolpoortjes gebruik maken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wimsalabim (15-10-2021 om 09:00)
Toch raar dat dat ding zomaar in de fik kan vliegen..
Timsalabim (14-10-2021 om 16:15)
Nu maar weer wachten tot de autobrand experts zich aandienen in de reacties hier, die wel eens even zullen vertellen, zonder de auto te hebben onderzocht, hoe dat ding in de fik kon vliegen….
Cookie-instellingen beheren