Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Burgh-Haamstede rukt weer uit voor gaslek

Toegevoegd: 14-10-2021, 14.20 uur
Het lek werd door de brandweer gedicht.
Het lek werd door de brandweer gedicht.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweerlieden van de post Burgh-Haamstede zijn donderdag voor de tweede keer in twee dagen tijd uitgerukt voor een gaslekkage. Deze keer was er een lek ontstaan in Burgh-Haamstede.


De brandweer werd rond 10.45 uur gealarmeerd een gaslekkage aan de Hogezoom in Burgh-Haamstede. Tijdens graafwerkzaamheden was daar de gasleiding volledig doorgehaald.

De medewerkers van de brandweer stopten de gasuitstroom door een zogenaamde keg in de leiding te slaan en die af te tapen. Daardoor werd de uitstroom gestopt. Nadat de situatie was overgedragen aan de netbeheerder konden de brandweerlieden weer terugkeren naar de kazerne.

Woensdag kreeg de brandweer van Burgh-Haamstede ook al een melding van een gaslekkage. Net als de melding op donderdag was er woensdag bij werkzaamheden in Serooskerke een leiding geraakt. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elnijno (16-10-2021 om 00:01)
Nee dat komt omdat de vroegere PZEM de gasleiding veels te ondiep hebben gelegd, ik heb er ervaring mee en ze probeerde me ook nog voor 2000+ euro een factuur te sturen. Een gasleiding hoort niet op 35cm te liggen....
Johan (15-10-2021 om 11:29)
Het is bijna dagelijkse kost dat er gasleidingen worden geraakt Gebeurt dat om het gasloos wonen te promoten ofzo?
Cookie-instellingen beheren