Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk A58

Toegevoegd: 14-10-2021, 21.00 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Bij een ongeluk op de A58 vlak voor Goes is zeker één persoon gewond geraakt. De betrokkene is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de A58 ter hoogte van verzorgingsplaats Vliedberg. Een auto belandde daar in de vangrail in de middenberm. Een andere auto raakte bij het ongeluk ook beschadigd.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor het ongeluk. Een van de betrokkenen is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Om de hulpdiensten hun werk veilig te laten uitvoeren, was de A58 richting Goes gedeeltelijk afgezet. Rond 20.30 uur waren twee auto's getakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren