Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na mogelijke schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 15-10-2021, 11.13 uur
Arrestatie na mogelijke schietpartij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Gasthuisstraat in Vlissingen is donderdagavond mogelijk op een man geschoten. In het kader van het onderzoek naar deze schietpartij is vannacht een andere man aangehouden als verdachte. Dat meldt de politie zojuist.


Rond 20.30 uur verscheen volgens de politie een geschrokken 31-jarige Vlissinger op het politiebureau aan de Breestraat in zijn stad. Hij zei dat een bekende van hem vermoedelijk had geschoten. De Vlissinger bleef echter ongedeerd. Hij is na het incident naar het nabij gelegen politiebureau gerend. De politie startte een onderzoek op en in het kader daarvan werd in de Gasthuisstraat de omgeving afgezet. Ook werden enkelen personen verhoord.

Rond 00.30 uur werd in een woning aan de Kasteelstraat in Vlissingen een 22-jarige man uit die plaats aangehouden. In de woning werd een onderzoek ingesteld. Er werd geen vuurwapen gevonden maar de verdachte, die voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex werd gebracht, zit nog wel vast. Hij wordt vandaag verder gehoord.

Het politie-onderzoek naar de zaak loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (15-10-2021 om 23:18)
Ik heb er totaal geen moeite mee als dat gajes elkaar afschiet dat ruimt lekker op, maar doe het dan graag op een afgelegen plek. Gemeente Vlissingen. Pak die smerig ratten eens aan!! Het moet bekend zijn bij jullie welk soort tuig het is.
Grote Smurf (15-10-2021 om 15:03)
Wat voor kansparel zal dit weer zijn? Wat een hersenloze gekken zijn het toch die bij elk conflictje meteen messen en vuurwapens tevoorschijn halen. Wat een minderwaardigheidscomplexje ben je dan als je jezelf alleen op die manier een man kan voelen. Echte mannen doen dit niet. Die praten het met elkaar uit. Komen ze er niet uit dan negeren ze elkaar verder. Dan ben je een vent en geen laffe kleuter.
Cookie-instellingen beheren