Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schade bij kop-/staartbotsing in Oostkapelle

Toegevoegd: 15-10-2021, 17.14 uur
Schade bij kop-/staartbotsing in Oostkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Bij een kop-/staartbotsing in Oostkapelle is vrijdagochtend materiële schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.


Een 56-jarige automobiliste uit Middelburg reed rond 11.35 uur over de Duinweg richting het strand. Toen de vrouw moest afremmen voor een voor haar van rechts komende auto ging het mis. De 23-jarige Vlissinger die achter haar reed kon namelijk niet meer tijdig stoppen en een  kop-/staartbotsing was het gevolg.

In eerste instantie gingen de hulpdiensten uit van een ongeval met letsel maar hiervan bleek volgens de politie geen sprake te zijn. Voor zover bekend hoefde geen van beide voertuigen getakeld te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren