Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vermoedelijk steekincident Middelburg

Toegevoegd: 16-10-2021, 02.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een ruzie in de buurt van het NS-station in Middelburg is vannacht iemand gewond geraakt. Vermoedelijk was sprake van een steekincident.


De politie en de ambulancedienst werden rond 01.00 uur opgeroepen voor een vermoedelijke steekpartij bij de Kanaalweg in de stad. Vlakbij de Stationsbrug bevond zich een gewond persoon. Volgens omstanders werd een jongeman in één van zijn handen gestoken maar die informatie kon nog niet worden geverifieerd.

De ambulancemedewerkers hebben de gewonde ter plekke behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Rond 01.35 uur vertrok de ambulance weer. De politie heeft verklaringen opgenomen van verschillende aanwezigen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouwe verzuurde opa (16-10-2021 om 14:14)
Vroeger deden we dit met onze handen en dronken wr achteraf een biertje die de verliezer moest betalen en naderhand verbouwde wij dan ook nog ff de kroeg
Ewa (16-10-2021 om 04:36)
Word steeds gekker in Midje
Cookie-instellingen beheren