Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten overval winkel Middelburg opgepakt

Toegevoegd: 16-10-2021, 10.11 uur - Update: 16-10-2021, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend in Oost-Souburg drie personen aangehouden naar aanleiding van een overval in Middelburg. De drie zaten in een voertuig met Belgisch kenteken.


Rond 08.40 uur kwam een man een groentewinkel aan de Spanjaardstraat in Middelburg binnen. Vervolgens vond de overval plaats. Voor zover bekend bleven alle aanwezigen ongedeerd. Na de melding van de overval kreeg de politie al snel de tip dat de dader vermoedelijk was gevlucht in een grijze Opel Astra. Ook werd doorgegeven dat er nog een tweede persoon in de auto zou hebben gezeten.

Diverse politie-eenheden gingen in de omgeving van de overvallocatie op zoek naar het vermelde voertuig. Uiteindelijk werd rond 09.20 uur bij de Bermweg in Oost-Souburg ter hoogte van het NS-station een Belgische Opel Zafira aan de kant gezet. Hierin zaten drie personen. Zij zijn aangehouden als verdachten van de overval. De mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Hun betrokkenheid bij de overval wordt nu onderzocht.

Het Belgische voertuig is door bergingsbedrijf Kuzee getakeld. De personenauto is door de politie in beslag genomen en zal nader worden onderzocht door de recherche. In de tussentijd zijn medewerkers van de Middelburgse groentewinkel gehoord door de recherche.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (16-10-2021 om 11:00)
Geweldig dat de vermoedelijke daders zo snel werden gepakt de schoften. Sterkte voor de winkel eigenaren en personeel. En Politie proficiat.
Cookie-instellingen beheren