Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Geldlade buitgemaakt bij overval Middelburg

Toegevoegd: 16-10-2021, 15.07 uur
De verdachten werden opgepakt in Oost-Souburg. Hun auto is getakeld.
De verdachten werden opgepakt in Oost-Souburg. Hun auto is getakeld.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een geldlade die vanochtend werd buitgemaakt bij de overval op een groentewinkel in de Spanjaardstraat in Middelburg.


Een man kwam rond 08.40 uur de winkel binnen en ging er even later vandoor met een geldlade. Hij sprong vervolgens als passagier in een grijze Opel met Belgisch kenteken welke in de Sint Pieterstraat stond. Nadat rond 09.20 uur een verdacht voertuig was gezien op de Statenlaan in Middelburg werd deze auto uiteindelijk op de Bermweg in Oost-Souburg tot stoppen gedwongen. Vervolgens werden drie mannen opgepakt, zo werd eerder vanochtend al gemeld.

De drie verdachten komen uit Rucphen (26 jaar), Middelburg (31 jaar) en België (39 jaar, exacte woonplaats onbekend). De mannen zijn naar een politiecellencomplex gebracht. Hun betrokkenheid bij de overval wordt nu onderzocht. Momenteel doet de politie nog altijd onderzoek naar de zaak. De recherche is nog op zoek naar de geldlade. Vermoedelijk is deze ergens in Middelburg gedumpt, zo laat de politie weten. Verder zoekt de politie een onbekende vrouw. Zij droeg een paars vest en zag de overvaller in de auto stappen en wegrijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (17-10-2021 om 17:15)
Wel grappige opmerking Jumbo dat het al op walcheren!
Jumbo (16-10-2021 om 18:50)
Middelburg is hard op weg naar het nieuwe Vlissingen te worden
Cookie-instellingen beheren