Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Gewonden met spoed naar ziekenhuis na ongeval

Toegevoegd: 16-10-2021, 16.44 uur - Update: 16-10-2021, 17.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een automobilist en zijn passagier zijn vanmiddag gewond geraakt toen hij in Middelburg met zijn voertuig tegen een boom reed. De twee zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde rond 15.05 uur op de Elektraweg op industrieterrein Arnestein. Omdat er wat rook uit de auto kwam werd naast een ambulanceteam en de politie ook de brandweer ter plekke gestuurd. De brandweerlieden hebben het beginnende brandje geblust. Hiervoor moest een deel van de voorzijde van de Volvo uit elkaar worden geduwd met behulp van hydraulisch gereedschap.

De gewonden zijn rond 15.45 uur met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het voor zover bekend eenzijdige ongeluk. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de zwaar beschadigde auto getakeld. Rond 16.10 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henk (20-10-2021 om 20:27)
wat is de max snelheid daar ?
Cookie-instellingen beheren