Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt fietsen vermoedelijke overlastgevers mee

Toegevoegd: 17-10-2021, 04.00 uur
De politie heeft foto's van de fietsen gedeeld op social media. De politie heeft foto's van de fietsen gedeeld op social media. De politie heeft foto's van de fietsen gedeeld op social media.
De politie heeft foto's van de fietsen gedeeld op social media.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Na een melding van overlast heeft de politie zaterdagavond in 's-Gravenpolder enkele fietsen meegenomen van de vermoedelijke overlastgevers. Zij waren er te voet vandoor gegaan, hun fietsen achterlatend.


Agenten werden 's avonds opgeroepen voor een melding van vuurwerk dat werd afgestoken in het buitengebied van 's-Gravenpolder. Ter plekke zagen zij een groep jongeren wegrennen. "Wij zagen dat er een hoop (kapot) glaswerk, kratten bier en wat fietsen waren achtergebleven op het weiland. We hebben nog even gewacht tot de jongeren terugkwamen, maar helaas", zo schrijft de politie op social media.

De politie besloot vervolgens de achtergebleven fietsen mee te nemen. "Gezien alle fietsendiefstallen de laatste tijd vonden wij dat wij deze niet onbeheerd achter konden laten. Wij hebben de fietsen voor alle veiligheid meegenomen naar het bureau", aldus de politie. De rechtmatige eigenaren van de fietsen kunnen deze ophalen "in ruil voor een fietssleutel, een kijkje naar het identiteitsbewijs en een kort gesprek", zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren