Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto over de kop op A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 17-10-2021, 04.07 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een personenauto is vannacht over de kop gevlogen op de A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. De bestuurder hoefde wonder boven wonder niet naar het ziekenhuis.


De bestuurder van de grijze Fiat Punto reed ter hoogte van het Total-tankstation 'Vliedberg' op de rijbaan richting Goes toen toen het rond 02.50 uur misging. Door onbekende oorzaak sloeg de auto over de kop. Voor de bestuurder werd een ambulance gewaarschuwd maar na onderzoek bleek de persoon niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Politieagenten hebben de automobilist meegenomen naar het bureau omdat ze vermoedden dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Op het politiebureau zal een ademanalyse worden gedaan om vast te stellen of, en zo ja, hoeveel alcohol de man precies op had. Bergingsbedrijf De Moor heeft de Fiat getakeld. Rond 03.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (17-10-2021 om 11:56)
Rijbewijs nooit meer teruggeven. Hij is het niet waard,volgende x vallen er doden en dan kan hij er ook niets aan doen.
Cookie-instellingen beheren