Weerbericht:
Vanmiddag enkele buien, zaterdag op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek vondst zwaargewonde vrouw langs A58

Toegevoegd: 17-10-2021, 10.01 uur - Update: 17-10-2021, 10.33 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie onderzoekt hoe een vrouw gewond is geraakt die vanochtend zwaargewond werd aangetroffen langs de A58 bij Krabbendijke. Eén mogelijke betrokkene is door de politie meegenomen naar het bureau.


Rond 08.35 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen dat zich ter hoogte van de Koedijk langs de snelweg een gewonde vrouw bevond. Na de melding werden de ambulancedienst, de politie en een traumahelikopter op pad gestuurd. De Nijmeegse helikopter kwam niet naar Krabbendijke maar landde voor een rendez-vous langs de A58 tussen Bergen op Zoom en Wouw.

Langs de A58 stond een vrachtwagen die goederen vervoerde voor een supermarktketen. De chauffeur hiervan is door de politie meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. Bij de man zal een bloedproef worden afgenomen. De politie onderzoekt de vrachtwagen en de bestuurder. De politie houdt er namelijk rekening mee dat de gewonde vrouw uit de vrachtauto is gevallen of gesprongen.

De vluchtstrook en één van de rijstroken zijn dicht. Rijkswaterstaat leidde het verkeer langs de incidentlocatie. Rond 10.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (18-10-2021 om 22:40)
Timsalabim, die reactie slaat nergens op. Volgens het bericht zat de dame in kwestie bij de chauffeur in de vrachtauto. Goed lezen bijdehandje! Dit heeft niets met rijgedrag te maken en al helemaal niet met de afkomst van een chauffeur.
Timsalabim (18-10-2021 om 09:53)
Wee de gebeente als die vrachtwagen witte platen had; dan waren de reacties heeeeeel anders geweest.. Wakeup call: Polen, Roemenen en Bulgaren rijden ook met wagens doe gele platen hebben….
Grote Smurf (17-10-2021 om 15:11)
Dit kunnen zoveel oorzaken zijn dat het beter is om niet te oordelen. Wel wens ik haar in ieder geval heel veel sterkte en beterschap toe als chauffeur zijnde.
Anoniem (17-10-2021 om 15:04)
Sterkte voor de chauffeur Staat op gevallen of zelf van de vrachtwagen gesprongen Waarschijnlijk kan die chauffeur hier niks aan doen maar wordt wel mee genomen...
Cookie-instellingen beheren