Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing motor en auto op kruising Vlissingen

Toegevoegd: 17-10-2021, 12.54 uur - Update: 17-10-2021, 13.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval op een kruising in Vlissingen is aan het einde van de ochtend iemand gewond geraakt. Een motorrijder kwam in botsing met een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 11.55 uur op de kruising van de Koudekerkseweg, de Gerbrandystraat en de Sloeweg. De motorrijder, afkomstig uit Vlissingen, raakte gewond. Hij is rond 13.30 uur per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht voor controle. Voor zover bekend had de man geen ernstig letsel. De vrouw die de auto bestuurde, bleef ongedeerd.

Zowel de auto als de motor raakten beschadigd. De motor hoefde niet getakeld te worden, de auto is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Vanwege het ongeluk was er rond de kruising enige tijd flink wat oponthoud. De politie regelde het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (19-10-2021 om 07:31)
Geef de stoplichten de schuld daar mankeert niets aan..er word vaak door rood gereden met een aardige snelheid.
Cookie-instellingen beheren