Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Rijbewijs Belg ingenomen na rammen meerdere auto's

Toegevoegd: 18-10-2021, 10.06 uur
Rijbewijs Belg ingenomen na rammen meerdere auto's
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - Een 57-jarige man uit België is zondagavond aangehouden in Hoek omdat hij was doorgereden nadat hij tegen een geparkeerde auto’s was gereden. Twee voertuigen liepen hierbij schade op. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken.


Agenten ontvingen rond 22.20 uur de melding van de aanrijding op de Wulpenlaan in Hoek. Ter plaatse zagen zij de twee voertuigen met schade. Op de Gruttolaan troffen de agenten de auto aan die de schade had veroorzaakt met de verlichting aan.

De 57-jarige bestuurder uit België was in een woning en is door de agenten aangehouden. Uit een blaastest bleek dat hij teveel alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (18-10-2021 om 12:12)
Het zal je auto maar zijn waar deze zuipschuit tegenaan is gereden. Zijn WA verzekering zal de schade wel vergoeden maar beter word je er nooit van. Met een beetje pech wordt je (al wat oudere) auto total loss verklaard. Dan ben je je auto kwijt (want kapot) en krijg je een paar honderd euro.
Cookie-instellingen beheren