Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Rijbewijs Belg ingenomen na rammen meerdere auto's

Toegevoegd: 18-10-2021, 10.06 uur
Rijbewijs Belg ingenomen na rammen meerdere auto's
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - Een 57-jarige man uit België is zondagavond aangehouden in Hoek omdat hij was doorgereden nadat hij tegen een geparkeerde auto’s was gereden. Twee voertuigen liepen hierbij schade op. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken.


Agenten ontvingen rond 22.20 uur de melding van de aanrijding op de Wulpenlaan in Hoek. Ter plaatse zagen zij de twee voertuigen met schade. Op de Gruttolaan troffen de agenten de auto aan die de schade had veroorzaakt met de verlichting aan.

De 57-jarige bestuurder uit België was in een woning en is door de agenten aangehouden. Uit een blaastest bleek dat hij teveel alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (19-10-2021 om 08:06)
Ja Johan zijn verzekering zal de schade wel vergoeden. Wij hebben 9 maanden op ons geld moeten wachten omdat de verzekeraars daar andere namen hebben dan hier en er uit gezocht moest worden welke dochtersverzekeraar correspondeert met de Nederlandse. Wij waren ook wa verzekerd . Bij all risk zal dat misschien sneller gaan.
sjaak dekker (18-10-2021 om 23:28)
Als ik in of door Antwerpen rij, dan valt het mij op dat ik er bijna geen enkele auto zie rijden of staan die geen schade heeft. In Parijs schijnt dat nog erger te zijn!
exportzeeuw (18-10-2021 om 19:09)
ik snap niet waarom er staat ,rijbewijs ingevorderd en dan ook nog een rijverbod? als je rijbewijs is ingenomen mag je toch geen enkel voertuig meer besturen ? hoe zit dat nou?
Peter Quest (18-10-2021 om 15:08)
Bij deze, de Belgen hebben inderdaad een hele slechte naam in Europa als het om autorijden gaat. Dus ja Sonja. Niet alleen slechte naam in Nederland maar zelfs Franse, Spanjaarden en Duitsers zeggen allemaal hetzelfde als wij. Gekregen bij rondje rond de kerk, pakje boter, fles Cava om daarna door te drinken zoals de Spanjaarden zeggen etc. hahahaha Maar nu, als je dit weet, weet je als politie ook waar je moet handhaven. Want het blijft niet enkel in het verkeer zo, wat te denken van de waterpolitie. Maar je die controleren geen Belgen op alcohol. Helaas. Ik vind het wel beschamend dat Belgen het normaal vinden.
ruud (18-10-2021 om 14:17)
O, ik dacht altijd dat de Belgen het rijbewijs bij een pakje boter hadden gekregen. Maar inderdaad, vind het rijden in Belgie ook best link. In Antwerpen moet je goed opletten. Levensgevaarlijk... daar. Het scheurt daar van links naar rechts en terug. Zie je in Nederland ook dat gedrag.
Sonja (18-10-2021 om 12:39)
veel Belgen hebben hun rijbewijs bij Côte Dóre gekregen, vind dan ook door Belgie op de autoweg rijden niet fijn. Ze rijden als gekken !!
Cookie-instellingen beheren