Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Brandweer blust brandende container

Toegevoegd: 18-10-2021, 14.14 uur
De brandende container kon snel geblust worden.
De brandende container kon snel geblust worden.
© Foto: Brandweer Sint-Annaland
Door: Remi Mesu

SINT-ANNALAND - De brandweer van Sint-Annaland is in de nacht van zondag op maandag uitgerukt voor een brandje in een container. De bluslieden konden voorkomen dat het vuur over zou slaan naar andere containers.


De brandweer werd rond 04.10 uur gealarmeerd voor een containerbrand bij de plaatselijke supermarkt aan de Spuistraat. Ter plaatse bleek dat één van de zes containers voor inzameling van frituurvet vlam had gevat.

Nadat de bluslieden de overige containers veilig hadden gesteld, konden de medewerkers van de brandweer de brandende container afblussen. Het vuur was al snel onder controle, de brandweer was rond half vijf weer terug op de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren