Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 40 km

Schuur Kapelle gaat in vlammen op

Toegevoegd: 18-10-2021, 14.40 uur
Schuur Kapelle gaat in vlammen op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De brandweer van Kapelle is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in een schuur in Kapelle. De bluslieden konden het gebouwtje echter niet meer redden. 


De brandweer werd rond 14.10 gealarmeerd voor een brand in bijgebouw in Kapelle. In de Voorburcht stond een schuur in brand. De medewerkers van de brandweer konden de schuur echter niet meer redden waardoor het gebouw als verloren moest worden beschouwd.

De inzet  van de brandweer richtte zich daarna vooral op het behoud van de naastgelegen schuurtjes. Dit deden de brandweerlieden met succes. Na alles afgeblust te hebben, werd het schuurtje plat gelegd omdat deze erg instabiel was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren