Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Pinner met gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 19-10-2021, 19.31 uur
De beelden van de bewakingscamera's bij een bank.
De beelden van de bewakingscamera's bij een bank.
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De Zeeuwse politie toont vanavond in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht beelden van een man, die met een gestolen bankpas pint. Deze is gestolen bij een inbraak aan de Van Middelhovenstraat in Axel.


Op 18 december 2020 werd ingebroken in de woning door een raam te forceren. Het hele pand werd doorzocht. Vervolgens werd bij twee geldautomaten gepind met de gesloten pas. De beelden van de bewakingscamera's zijn opgenomen bij een bank in Hulst en een bank in Veenendaal.

 De politie hoopt dat er mensen zijn die de man op de beelden herkent. De live uitzending van Opsporing Verzocht is vanavond om 21.20 uur op NPO1. Op woensdag 20 oktober wordt het programma rond 13.20 uur herhaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (20-10-2021 om 12:25)
Straks een jaar geleden, en nu pas een foto plaatsen. Dit is veels te laat. Gelijk de andere dag een foto plaatsen van dit tuig.
Cookie-instellingen beheren