Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Twee gewonden bij ongelukken in Goes

Toegevoegd: 19-10-2021, 22.29 uur
Het ongeluk op de Populierenstraat in Goes vanmorgen. Het ongeluk op de Buys Ballotstraat vanmiddag.
Het ongeluk op de Populierenstraat in Goes vanmorgen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij ongelukken in Goes zijn vandaag twee personen gewond geraakt. Zowel vanmorgen als vanmiddag vond er een aanrijding met letsel plaats.


Het eerste ongeluk vond rond 09.50 uur plaats op de kruising van de Populierenstraat met de Beukenstraat. Hier werd een fietser aangereden door een automobilist. De fietser kwam ten val en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kon zijn weg na het afleggen van een verklaring vervolgen.

Rond 15.45 uur vond er opnieuw een aanrijding plaats waarbij iemand gewond raakte. Op de Buys Ballotstraat gebeurde een kop- staartbotsing tussen drie voertuigen. Hierbij raakte één persoon gewond. De betrokken voertuigen raakten beschadigd, maar moesten niet worden weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren