Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Uitslaande middelbrand in woonwagen Zaamslag

Toegevoegd: 28-11-2005, 23.12 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ZAAMSLAG - Op een woonwagenkamp in Zaamslag heeft maandagmorgen enige tijd een middelbrand gewoed. Rond zes uur brak brand uit in één van de woonwagens op het terrein.

In eerste instantie werd alleen de tankautospuit 5635 (Zaamslag) met spoed richting de brand gestuurd. Toen de brandweerlieden arriveerden bleek echter dat er een uitslaande brand woedde met enige omvang. Zodoende schaalde de bevelvoerder op naar 'middelbrand'.

De opschaling zorgde voor de inzet van een tweede tankautospuit, de 5636 uit Axel. De brandweer kon niet voorkomen dat de woonwagen grotendeels uit-brandde. Overslag naar andere woonwagens kon echter wel voorkomen worden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

De spuitgasten konden na ongeveer twee uur terugkeren naar de kazernes.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren