Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Getuige vechtpartij krijgt stank voor dank

Toegevoegd: 16-03-2007, 16.00 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - In een woning in de Gravestraat werden donderdag omstreeks 23.00 uur drie Vlissingers van 17, 19 en 22 jaar aangehouden.

Zij hadden in de Gravestraat onderling een handgemeen gehad en hierbij was een personenauto beschadigd geraakt. De auto liep een deuk en een kapotte buitenspiegel op.

Een getuige, waarvan later bleek dat hij nog openstaande boetes had, had de drie de woning binnen zien gaan, waarna de politie hen kon aanhouden. De drie mannen zijn ingesloten; ook de getuige een 22-jarige Vlissinger werd in verband met de openstaande boetes, ingesloten.

De drie werden door de politie gehoord. Omdat twee van hen tegen de auto zijn gevallen en er van opzet van vernieling geen sprake was, zijn de betrokkenen vanochtend, na het afleggen van een verklaring, weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren