Weerbericht:
Bewolkt, van het zuidwesten uit opklaringen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Borden modder op de weg gestolen in Hulst

Toegevoegd: 21-10-2021, 00.09 uur
Borden modder op de weg gestolen in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Vanwege het oogstseizoen ligt er op de polderwegen regelmatig modder op de weg. Door boeren moeten er borden geplaatst worden langs de wegen, zodat verkeersdeelnemers attent gemaakt worden op mogelijke gladheid die veroorzaakt wordt door modder afkomstig van boerenland.


In de laatste week worden dergelijke borden kennelijk weggehaald door onbekenden. Verschillende boeren in de omgeving van Hulst hebben aangegeven dat de borden gestolen worden, ook bij de politie zijn meldingen gedaan.

De politie waarschuwt weggebruikers om, met name in deze tijd waarin de modder gladheid kan veroorzaken op de wegen, extra alert te zijn en hun snelheid op de betreffende polderwegen aan te passen aan de situatie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ideetje (22-10-2021 om 09:24)
Het zijn natuurlijk ook geen Zeeuwse borden. Modder in het Zeeuwse landschap dat bestaat niet. Gewoon SLIK.
Timsalabim (22-10-2021 om 04:05)
Ik ben een keer lelijk gaan glijden met mijn auto vanwege slik op de weg. Gelukkig was hvzeeland niet ter plaatse toen om nieuws te maken; want anders werd ik wel even veroordeeld door de reaguurders hier (die er zelf nooit bijzijn) voor “rijden met drank op” of “mobieltrlefoon gebruik achter het stuur”. En reken maar dat dat uit zo lopen naar een aanklachtje “smaadschrift”.
Achiel van 't Hof (21-10-2021 om 10:36)
Beter kunnen de boeren de weg een beetje schoonmaken in plaats van zich af te maken met het plaatsen van een bordje. Sommige wegen liggen er echt schandalig bij met letterlijk 2 centimeter klei op de weg.
Cookie-instellingen beheren