Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse overtredingen op recreatiepark Marina Beach

Toegevoegd: 21-10-2021, 14.54 uur
Diverse overtredingen op recreatiepark Marina Beach
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Woensdagavond vond een integrale controle plaats op recreatiepark Marina Beach in Hoek. Veiligheidsregio Zeeland, Politie en de gemeente Terneuzen voerden deze controle gezamenlijk uit. De controle was een vervolgactie op een eerdere controle van 1 juli 2021.


Bij de controle zijn diverse overtredingen geconstateerd en zaken aangetroffen die om nader onderzoek vragen. Zo is er onder andere vastgesteld dat er sprake is van permanente bewoning, huisvesting van arbeidsmigranten, brandonveilige situaties en mensen die zijn ingeschreven, maar niet verblijven op Marina Beach.

De gemeente controleerde onder andere op de naleving van het bestemmingsplan, het bijhouden van een nachtregister en uitkeringsfraude. Veiligheidsregio Zeeland heeft gekeken naar brandveiligheid op het park. De politie was er vooral voor de veiligheid van de controleurs en heeft gelet op signalen van ondermijning en eventuele strafbare feiten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (22-10-2021 om 15:26)
zolang dezelfde eigenaar er blijft kun je blijven controleren want die lapt alle regels aan zijn laars
Cookie-instellingen beheren