Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Auto gecrasht na achtervolging, zoekactie naar verdachte

Toegevoegd: 21-10-2021, 20.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De politie is donderdagavond een grote zoekactie gestart in de omgeving van Sluiskil. Hier werd een verdachte gezocht die na een achtervolging wist te ontkomen.


De auto met daarin volgens de politie in ieder geval twee inzittenden werd aanvankelijk achtervolgd door Belgische agenten, waarna de Nederlandse collega's het bij de grens overnamen. De auto met Frans kenteken reed vervolgens op de afrit van de N62 na de Noordbuis van de Sluiskiltunnel ter hoogte van het Axelsche Gat tegen de vangrail. 

Direct kon één van de verdachten worden aangehouden, de tweede inzittende is ontkomen. Agenten hebben de omgeving afgezocht en ook een politiehelikopter is ingezet. De zoekactie is rond 20.45 uur zonder resultaat beëindigd.

De politie wil niet zeggen van welk strafbaar feit de Belgen worden verdacht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (22-10-2021 om 14:35)
Ze hadden vast geen QR code...
Cookie-instellingen beheren