Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Verdachte wietkwekerij opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 22-10-2021, 10.14 uur
Verdachte wietkwekerij opgepakt na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag naar aanleiding van een onderzoek in het Oosterscheldebekken een hennepkwekerij aangetroffen. Na een achtervolging kon er ook een verdachte worden aangehouden.


Na de inval in de woning trof de politie niemand aan. Tijdens de ruiming van de planten zagen agenten de verdachte langs de woning rijden. De man ging er vandoor en was niet van plan naar de woning toe te komen. Na een korte achtervolging kon de 58-jarige verdachte worden aangehouden.

In de woning trof de politie 78 hennepplanten aan. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. De verdachte zal zich later moeten verantwoorden bij het OM. Omdat de woning een huurwoning betrof en een hennepkwekerij in strijd is met de voorwaarden werd direct de huur opgezegd door de woningbouwvereniging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren