Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Veel bekeuringen bij grote controle in Goes

Toegevoegd: 22-10-2021, 10.27 uur
Veel bekeuringen bij grote controle in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft gisteren in de omgeving van Goes een handhavingscontrole gehouden. Er werden diverse bekeuren uitgeschreven.


Zo werden er boetes uitgedeeld voor een defect remlicht, het niet stoppen voor een voetgangersoversteekplaats, het negeren van een geslotenverklaring en het rijden door rood licht Daarnaast was er een scooter met defecte verlichting en had iemand een te gladde band. Vier bestuurders werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en vier anderen konden hun rijbewijs niet tonen.

Ook fietsers gingen op de bon, vijf personen hadden kapotte fietsverlichting. Daarnasst werden er negen bekeuringen uitgeschreven voor te hard rijden en zeven mensen gingen op de bon voor het vasthouden van een mobiele telefoon.

Iemand die net een nieuwe auto had opgehaald bleek problemen te hebben met de verlichting. Agenten zagen dat de auto inderdaad te op zijn naam was gezet. De bestuurder krijgt enkele dagen de tijd om te bewijzen dat de verlichting is gerepareerd om een boete te voorkomen.

Er werd in totaal ook 54 keer gecontroleerd op rijden onder invloed van drugs en/of alcohol. Er is één verdachte van rijden onder invloed van alcohol aangehouden, deze blies uiteindelijk 320 ug/l. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-10-2021 om 10:10)
@Jan de filatroop: ben ik niet met je eens, alleen al de 7 die weer zo nodig met een telefoon bezig zijn vind ik al meer dan ok dat die gepakt zijn. Jammer dat ze dat nog alleen met een boete (mogen) afdoen, liever zou ik zien dat ze rijbewijzen zouden afpakken.
Jan de filatroop (24-10-2021 om 08:02)
Allemaal pietlutbekeuringen zo te zien, mensen geld aftroggelen!! Ga naar zaken die urgent zijn politie! Dit raakt kant nog wal
Cees (22-10-2021 om 23:33)
Goed bezig politie Goes. Vaker doen. Ook eens op de binnenwegen.
bram goeree (22-10-2021 om 15:24)
prima actie van de politie.er mag wat mij betreft nog meer gecontroleerd worden ,zeker op het gebruik van de telefoon in het verkeer
AntiGSM (22-10-2021 om 14:17)
Goeie actie, mogen ze meer doen. Alleen mis ik iedere keer dat ze boetes geven voor geen richting aangeven (zowel automobilisten als fietsers), 1 van de grootste ergernissen in het verkeer en waardoor ook veel ongelukken gebeuren. Zelfs de politie geeft vaak een slecht voorbeeld, laatst tijdens het volgen van een politieauto tot 4 x toe geen richting aangeven! Zouden toch het juiste voorbeeld moeten geven....
Cookie-instellingen beheren