Weerbericht:
Enkele winterse buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vlucht naakt uit gecrashte auto

Toegevoegd: 22-10-2021, 11.26 uur
Man vlucht naakt uit gecrashte auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden die na een ongeluk naakt zou zijn gevlucht. De man zou mogelijk onder invloed van drugs zijn geweest.


De politie kreeg gedurende de nacht al meerdere meldingen over een persoon die naakt door Vlissingen zou rennen. De man zou mogelijk onder invloed zijn van verdovende middelen. Bij zoekacties van de politie werd de persoon telkens niet aangetroffen.

Later kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er een voertuig zou zijn gecrasht aan de President Rooseveltlaan vlakbij de Nieuwe Vlissingseweg. Een getuige had gezien dat de bestuurder hieruit naakt was weggerend. Hierop maakte de politie wederom een zoekslag waarna de man werd aangetroffen op de Keersluisbrug.

De agenten hielden de man uiteindelijk aan voor het verlaten van een plaats van ongeval en het rijden onder invloed. Ook werd de verdachte nagekeken door het ambulancepersoneel voordat hij naar Torentijd werd gebracht.
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vieze junkies (24-10-2021 om 23:59)
Wel een grappig verhaal
Franky (24-10-2021 om 00:45)
Zie je wel, jezelf vaccineren is geen slim idee.
zeeuw (22-10-2021 om 18:50)
laat zwiebertje lekker zwabberen , die zak komt er wel achter
Peter Quest (22-10-2021 om 14:10)
Die letterlijk de lul. Laat hem nog maar even zo vast zitten. Is het probleem een stuk minder groot. Dit soort mafketels behoren niet op straat rond te lopen laat staan auto te rijden.
D Witte (22-10-2021 om 11:54)
Liever naakt dan namaak .
Cookie-instellingen beheren