Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand ontstaan in schuur Goes

Toegevoegd: 22-10-2021, 20.25 uur
Bij de brand ontstond veel rook.
Bij de brand ontstond veel rook.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een schuur in Goes. De brandweerlieden konden het vuur snel onder controle krijgen.


De brandweer werd rond 17.00 uur gealarmeerd voor het vermoeden van een brand in een schuur van een woning aan de Mattheus Smallegangesbuurt. Eenmaal ter plaatse bleek dat er inderdaad brand was ontstaan in het bijgebouwtje.

De eerste brandweerlieden die op de plek van het incident aankwamen begonnen meteen met blussen. Al snel kregen de medewerkers van de brandweer het vuur onder controle. Wel ontstond er veel rookontwikkeling bij het schuurtje.

Na het blussen voerden de bluslieden nog een nacontrole uit. Toen die was afgerond, konden de brandweereenheden ruim een uur en een kwartier later weer terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren