Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij Rilland

Toegevoegd: 23-10-2021, 13.49 uur
Door: Remi Mesu

RILLAND - De traumahelikopter uit Rotterdam is zaterdag geland bij Rilland. Het is onbekend waarom de helikopter naar Zeeland kwam.


Het personeel van de traumahelikopter werd in eerste instantie opgeroepen voor een incident in Oostkapelle. In de buurt van Spijkenisse moest de Lifeliner 2 echter van koers veranderen voor een melding in Rilland.

De helikopter landde tegenover het tankstation aan de Valckenisseweg. Bij de traumahelikopter was ook een politiebusje gestopt. Al snel kon het mobiel medisch team weer vertrekken. Zonder de arts van het team steeg de helikopter weer op om terug te keren richting Rotterdam.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren