Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na botsing in Axel

Toegevoegd: 23-10-2021, 16.01 uur
Door: Remi Mesu

AXEL - Twee auto's hebben zaterdag schade opgelopen na een aanrijding in Axel. Na het ongeluk hoefde niemand naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de kruising van de Bijlokestraat met de Wilhelminastraat in Axel. De bestuurder van een zwarte Volkwagen draaide daar vanaf de Wilhelminastraat de kruising op en raakte met de linkervoorkant de linkervoorkant van een witte BMW die al op de Bijlokestraat reed.

Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse voor het incident. Uiteindelijk moest er niemand meegenomen worden naar het ziekenhuis. Een berger heeft één van de auto's getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (25-10-2021 om 06:37)
Nou John, dat is een bmw 1 serie, en die heeft standaard iets van 136pk.; dus zo snel issie niet. Uiterlijk zegt niks; leer dat nou eens! GodZijdank gaat de politie en de justitie niet zo te werk… “oh u reed een BMW, zowiezo bent u de schuldige!” Gekkewerk!
john (24-10-2021 om 07:14)
Weer zo,n snelle BMW zo te zien
Cookie-instellingen beheren