Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Politie beëindigt illegale houseparty

Toegevoegd: 24-10-2021, 01.57 uur
De politie beëindigde het illegale feest.
De politie beëindigde het illegale feest.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

RILLAND - De politie heeft zaterdagochtend een illegale houseparty bij Rilland beëindigd. Rond de honderd personen zouden bij het feest aanwezig zijn.


De agenten kregen zaterdagmorgen een melding dat er een mogelijke illegale houseparty gaande was in de omgeving van Rilland. Terwijl de politie naar de vermoedelijke locatie reed, kwamen er meerdere meldingen van geluidsoverlast binnen.

Uiteindelijk troffen de dienders na een flinke speurtocht in het buitengebied van Rilland de grote illegale houseparty aan. Op het feest waren volgens de politie rond de honderd personen aanwezig. Deze zou al bezig zijn geweest sinds 23.00 uur op vrijdag.

Op last van de burgemeester is het feest beëindigd waar gehoor aan werd gegeven. De redenen daarvoor was de overlast, het verstoren van de openbare orde en omdat er geen vergunning was afgegeven. Ook kunnen tientallen personen volgens de politie binnenkort een bekeuring op de mat verwachten voor het negeren van een geslotenverklaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (24-10-2021 om 14:27)
Er is meer aan de dan wat geluidsoverlast. Vervuiling van de bodem en massaal achterlaten van rotzooi. Flessen, kratten enz. Verder zitten deze gasten doorgaans stijf onder de drugs en gaan dan in die situatie achter het stuur zitten.
Michel (24-10-2021 om 13:17)
@Jan. De jeugd van tegenwoordig heeft ook vrijheid, alleen kunnen sommige hier niet met omgaan.
Jan (24-10-2021 om 11:32)
Wat een regeltjes allemaal. Wat hadden wij in de jaren 80 toch een vrijheid. Toen klagende de mensen wat minder als het gaat om overlast. Overlast is inmijn beleving dat je er dagelijks/wekelijks mee wordt geconfronteerd. Heeft de buren een keer een feestje oordopjes in en niet klagen, gun elkaar ook eens wat meer.
Cookie-instellingen beheren