Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in schoorsteen monumentale woning

Toegevoegd: 25-10-2021, 11.08 uur
De brandweer had de situatie snel onder controle.
De brandweer had de situatie snel onder controle.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

OUD-VOSSEMEER - Bij een monumentale woning in Oud-Vossemeer is zondag een schoorsteenbrand ontstaan. De brandweer schaalde op naar middelbrand vanwege het monumentale karakter van een woning.


De brand ontstond rond 19.45 uur in een woning aan de Molenweg tussen Oud-Vossemeer en Tholen. Uiteindelijk bleek de brand mee te vallen en kon het sein 'brand meester' al snel worden gegeven. Een blusvoertuig en een hoogwerker hebben het schoorsteenkanaal verder schoongemaakt en de vuurresten uit de schoorsteen opgevangen . De andere eenheden konden daarop terugkeren naar de kazerne.

In verband met de aanwezige rook in de woning wordt de hulp van Stichting Salvage in geroepen om met de bewoners af te stemmen over het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren