Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Politiehelikopter boven Rilland na vermeende schoten

Toegevoegd: 25-10-2021, 11.10 uur
Politiehelikopter boven Rilland na vermeende schoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

RILLAND - De politie heeft zondagavond rondom Rilland gezocht naar een mogelijke schutter. De agenten kregen een melding dat er vanuit een voertuig zou zijn geschoten.


De politie kreeg's avonds laat een melding binnen over de vermeende schoten. Meerdere eenheden gingen ter plaatse om onderzoek te doen naar de mogelijke schietpartij. Ook kwam de politiehelikopter naar Zeeland gevlogen om de agenten op de grond te helpen.

Uiteindelijk bleek de melding loos alarm te zijn. Volgens de politie is er vermoedelijk vuurwerk uit een auto gegooid. Dat zou voor een knal hebben gezorgd die werd aangezien voor een schot.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo van Hecke (25-10-2021 om 19:38)
Van oudsher wordt er rond Rilland Bath wild gestroopt. Dat gebeurt vanuit de auto. Snel in een specifiek gebied enkele stuks wild schieten, goed verbergen, met de auto naar ander gebied en vanuit daar zien en horen hoe er door politie gespeurd wordt. Kust veilig? Dan zonder jacht - vuurwapen de achtergelaten jachtbuit ophalen. Toch nog politiecontrole dan is verklaring uh wild lag in berm en was van plan het te melden. Opgetekend uit de monden van wild stropers.
Cookie-instellingen beheren