Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers op heterdaad aangehouden

Toegevoegd: 26-10-2021, 10.00 uur
Inbrekers op heterdaad aangehouden
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft dinsdagmorgen vijf mannen in Goes aangehouden voor een poging tot inbraak bij een bedrijf aan de Scottweg. Het vijftal zit vast voor verder onderzoek.


Rond 02.10 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een inbraak bij een bedrijf aan de Scottweg in Goes. Meerdere mannen waren over een hek geklommen, waardoor het alarm afging. Ze zochten vermoedelijk naar aluminium en roestvrijstaal. Verschillende politie-eenheden werden gealarmeerd en gingen naar de locatie. De eerste politieauto was snel ter plaatse, waarop de inbrekers op de vlucht sloegen. Op de Hensonweg werd een eerste man gearresteerd.

Diverse agenten zochten vervolgens naar de andere inbrekers. Hierbij werden zij geassisteerd door een politiehond. Op de Hensonweg werden twee verdachte auto's aangetroffen, namelijk een personenauto en een witte bestelbus. In de auto's werden nog eens vier mannen gevonden. Ook dit viertal werd gearresteerd. Van de vijf mannen wordt van vier (22, 26, 41 en 43 jaar) de woonplaats nog onderzocht. De vijfde man (32 jaar) woont in 's Gravenhage. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden dinsdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (27-10-2021 om 12:39)
Daarom de westerscheldetunnel niet tolvrij, het is een mooie "sluis" om tuig te vangen. Goed gewerkt Hermandad !
Cees (26-10-2021 om 13:09)
Gefeliciteerd met deze aanhoudingen. Complimenten.
Cookie-instellingen beheren