Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Kortsluiting in kerk veroorzaakt brandlucht

Toegevoegd: 26-10-2021, 17.06 uur
Kortsluiting in kerk veroorzaakt brandlucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOSTERLAND - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brandlucht die in een kerkgebouw werd geroken. Uiteindelijk bleek het om een kortsluiting te gaan.


De brandweer werd rond 22.40 uur gealarmeerd toen aanwezigen in de kerkraadskamer van de gereformeerde gemeente aan de Sint Joostdijk een brandlucht roken. Na een korte verkenning door de brandweer, werd er geconstateerd dat in een TL-balk kortsluiting was onstaan.

Door de kortsluiting was er een brandlucht te ruiken in het gebouw van de gereformeerde gemeente. Na een half uur was de brandweer klaar met de werkzaamheden en konden de eenheden weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren