Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Vrachtwagen gekanteld bij Biervliet

Toegevoegd: 27-10-2021, 03.10 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Een vrachtwagen is in de nacht van dinsdag op woensdag gekanteld in het buitengebied van Biervliet. Er raakte niemand gewond.


De vrachtauto, geladen met suikerbieten, belandde bij de Helenaweg in de berm en kantelde vervolgens. Waardoor dat precies gebeurde, is niet duidelijk. De chauffeur van de vrachtwagen bleef gelukkig ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om te helpen de vrachtwagen weer overeind te krijgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Grote Smurf (29-10-2021 om 00:57)
@Aan grote smurf!, lage reactie. :-) Ten eerste ben ik geen klein opdondertje en daar komt mijn naam vandaan. Ik heb dit werk zelf gedaan (12 uur op 12uur af) dus ik kan erover meepraten. Het heeft bovendien helemaal niks te maken met dat ik of wie dan ook het allemaal het beste kan etc. Narcisten denken misschien in dat soort gestoorde termen, maar voor mij is dat bekrompen gedachtengoed. Dit was geen gevalletje van in slaap vallen, maar een fout die makkelijk voorkomen had kunnen worden door de trailer ten eerste ruim door de bocht te trekken en ten tweede door in je spiegel te kijken. Dit laatste is je backup mocht je fout zitten. Iedereen maakt fouten en dit was een beginners fout. Was jij het toevallig gezien jouw kortzichtige reactie?
Aan grote smurf! (28-10-2021 om 09:18)
Die grote smurf is onze grote allekunner weet je! Goed, beter, best, grote smurf!! Ik zie jouw reacties onder zowat elk nieuwsbericht. En altijd weet je het beter, hoe het wèl of juist niet moet, en wat iemand fout gedaan heeft of wat net beter zou moeten kunnen. Waarvan ben jij gemaakt joh? Dat jij zelf alles al hebt gedaan, alle beroepen oefen jij foutloos uit, een echte alleskunner. Zo zouden ze er meer moeten maken, dan zou onze aardkloot zooooveel beter worden. Ga zo door grote smurf, nog eventjes en iedereen kotst je uit, dat heb je dan opperbest voor mekaar!
Grote Smurf (27-10-2021 om 18:29)
Hier zijn meerdere dingen fout gegaan. Hij snijdt de bocht te scherp aan en terwijl hij instuurd kijkt hij niet in zijn spiegel of de trailer het wel haalt. Als deze chauffeur zou weten dat zo'n 50 ton combinatie zo wegzakt in de berm, dan had hij wel beter opgelet. Mocht je dan toch een keertje perongeluk een beetje berm meepakken, dan moet je gewoon gasgeven en hem er snel doorheen trekken. Maar dit is wel heel ver de berm in en dan ben je bij voorbaat kansloos. Misschien een echte beginneling?
Chauffeurtje (27-10-2021 om 17:43)
Simpel zat inderdaad,de bocht te kort genomen,duidelijk te zien op de foto's! Gelukkig heeft de chauffeur niks
mar (27-10-2021 om 14:47)
Ja de bocht niet goed genomen, zwaar geladen, dan krijg je dit soort dingen. Hoop schade weer!!!
Cookie-instellingen beheren