Weerbericht:
Vrij koud weekeinde met kans op winterse neerslag
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Drugspanden gemeente Hulst tijdelijk gesloten

Toegevoegd: 27-10-2021, 12.17 uur
Drugspanden gemeente Hulst tijdelijk gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Twee panden in de gemeente Hulst worden binnenkort tijdelijk gesloten omdat in de woningen handelshoeveelheden softdrugs zijn aangetroffen. Dat meldt de gemeente Hulst.


Burgemeester Jan-Frans Mulder van Hulst laat de panden aan de Achterstraat in Lamswaarde en de Pastoor Doensstraat in Heikant voor een periode van drie maanden sluiten. De woning in Lamswaarde wordt op 10 november verzegeld, het pand in Heikant gaat op 11 november dicht.

De sluiting vindt plaats op basis van het Damoclesbeleid. Op grond van dit beleid is het voor de burgemeester mogelijk om panden waarin drugs worden verkocht, afgeleverd, verstrekt of daartoe aanwezig zijn, te sluiten. Het Damoclesbeleid houdt onder meer in dat wanneer in een pand meer dan twintig hennepplanten worden aangetroffen, het pand tijdelijk wordt gesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren