Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het zuidoosten ook zon
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Autobrand bij woning in Kattendijke

Toegevoegd: 27-10-2021, 14.16 uur
De brand woedde in de Huyssenstraat in het dorp.
De brand woedde in de Huyssenstraat in het dorp.
© Foto: Brandweer Wemeldinge
Door: Roland de Jong

KATTENDIJKE - De brandweer van Wemeldinge is dinsdagavond laat met spoed uitgerukt vanwege een melding van een autobrand in Kattendijke.


In de Huyssenstraat stond bij een woning een personenauto in brand. Nadat rond 23.35 uur alarm was geslagen bij de hulpdiensten, rukte de brandweer van Wemeldinge met spoed uit om te blussen. Volgens de brandweer kon door snel handelen overslag naar de woning worden voorkomen.

De betreffende woning en nog een tweede woning zijn door de brandweer gecontroleerd op eventuele aanwezige koolmonoxide maar konden vervolgens worden vrijgegeven. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren