Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Ernstig ongeluk bij Mauritsfort Hoek

Toegevoegd: 27-10-2021, 22.24 uur - Update: 27-10-2021, 23.49 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - De bestuurder van een busje van een beveiligingsbedrijf is woensdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk op het Mauritsfort tussen Philippine en Hoek.


De automobilist reed rond 20.25 uur door onbekende oorzaak met zijn voertuig van de weg. Via de berm en het fietspad belandde het busje tegen de bosschage. Na de melding werden de brandweer, de ambulancedienst, de politie en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde bij de incidentlocatie.

De bestuurder van de auto, een man, was aanspreekbaar en stond in zijn voertuig toen de hulpdiensten arriveerden. Hij is door de brandweer bevrijd en rond 21.25 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in het Belgische Gent. Over de aard van zijn letsel is nog niets bekend.

De weg was vanwege het ongeluk ter plekke meer dan een uur afgesloten. Het voertuig is getakeld door bergingsbedrijf Kuzee. Tijdens de berging werd het overige verkeer langs de ongevalslocatie geleid door de politie. Rond 22.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (6-11-2021 om 12:56)
Beveiligers in België verdienen dan veel meer, daar vang je makkelijk 200 € per dag. Netto, dus met belastingen af. Echt geen beroerd loon. Spreek uit ervaring en betaling gebeurt vaak "off the books", dus contant.
@Rene (31-10-2021 om 14:28)
Dan zitten we op de zelfde lijn. Aan deze kant van de Schelde (andere kant voor jou) rijden ze ook als debielen. Het kan gerust zijn dat deze beveiliger wel normaal gereden heeft, maar het vooroordeel is wel snel gemaakt als je ziet hoe deze beveiligers rijden. Ik weet uit ervaring dat de politie wel eens een oogje dicht knijpt voor beveiligers en een snelheidsovertreding, maar het zijn geen voorrangsvoertuigen, laat staan dat ze zich zo behoren te gedragen. Een beveiliger kan ook geen meerwaarde zijn om repressief boeven te pakken, wel preventief, door panden te controleren of ze goed afgesloten zijn. Meer niet minder ook niet, dat is hun taak ook niet.
Rene (31-10-2021 om 10:12)
@ Rambo het was ook allemaal cynisch bedoeld. ze rijden hier namelijk of het echt politie is i.p.v "rental cops"
Rambo (29-10-2021 om 20:12)
@ Rene, Laten we dat maar niet doen, ze zijn geen politie of handhaver of een hulpverleningsvoertuig in welke zin dan ook. Deze gasten van Elie rijden dan wel in een bedrijfswagen met een look a like striping en de text Surveillance op de motorkap, het zijn burgers in een uniform. Een paar kekke oranje flitsers op je wagen maakt je nog steeds geen voorrangsvoertuig en je mag bijv. ook geen verkeersregels overtreden. Je mag ze overigens ook niet eens gebruiken op de openbare weg! Ze mogen niets meer dan jij en ik in het verkeer en daar buiten, ze hebben minimaal rijbewijs B dus ze weten wat ze wel en niet mogen in het verkeer. Voor je baas hoef je ook niet hard te rijden, zeker niet met zo'n beroerd salaris als beveiliger.
fietser (29-10-2021 om 09:24)
Terneuzen!!! Het is een 60km/u zone en dan de flauwe bocht, toch teken dat er wat anders aan de hand was!! Sterkte en Beterschap voor de beveiliger.
René (28-10-2021 om 11:29)
Misschien tijd voor een speciale rijopleiding net als de politie zodat ze met "spoed" toch controle houden. Zie namelijk bij mij in de omgeving bestuurders van beveiligingsbedrijven rijden alsof de verkeersregels er voor hun niet zijn.
Cookie-instellingen beheren