Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vanmiddag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijders moeten rijbewijzen inleveren

Toegevoegd: 17-03-2007, 00.50 uur
Door: Maximaal Multimedia

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond in Zeeuws-Vlaanderen de rijbewijzen van twee hardrijders ingenomen. Vjdagochtend werd het rijbewijs van een 40-jarige automobilist uit 's-Gravenzande ingenomen.

Een 20-jarige bestuurder uit Brugge werd donderdag om 20.30 uur in de Guido Gezellestraat in Terneuzen betrapt toen hij ongeveer 53 kilometer te hard reed. Om 22.45 reed een 27-jarige Terneuzense man 55 kilometer te hard over de N252 bij Sluiskil.

De 40-jarige automobilist uit 's-Gravenzande werd vrijdag rond 08.00 uur betrapt toen hij in zijn bedrijfsauto met 150 kilometer per uur over de Oude Rijksweg bij Rilland reed. Op de Oude Rijksweg geldt een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur.

De automobilisten moesten hun rijbewijzen direct inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren