Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli landt bij ziekenhuis in Goes

Toegevoegd: 28-10-2021, 19.05 uur
De helikopter landde bij het ziekenhuis in Goes.
De helikopter landde bij het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Naar aanleiding van een medisch incident in Middelburg is donderdagmiddag de Rotterdamse traumahelikopter geland bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes.


De ambulancedienst werd rond 14.50 uur naar de Johan Constantin Mathiasstraat gestuurd. Een klein kwartier later werd ook een traumateam ter plekke gevraagd. Omdat De Rotterdamse helikopter al een inzet had, werd de Amsterdamse helikopter opgeroepen. Enige tijd later was de Rotterdamse helikopter weer beschikbaar en nam deze de melding alsnog voor zijn rekening.

Het traumateam landde niet in Middelburg maar vloog direct door naar het Goese ziekenhuis. Daar stond de brandweer geheel volgens procedure al stand-by om in te grijpen indien nodig. Nadat assistentie was verleend in het ziekenhuis kon de helikopter, wederom onder het toeziend oog van de brandweer, terugkeren naar Rotterdam. Wat er precies aan de hand was, is overigens niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WRX (29-10-2021 om 19:27)
Ik vraag me af waarom die heli overal zelfstandig kan landen en opstijgen. Alleen op de speciale heliplek bij het ziekenhuis moet de brandweer er ineens bij staan.
Cookie-instellingen beheren