Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Tijd van waarschuwen is voorbij in Heinkenszand

Toegevoegd: 29-10-2021, 08.25 uur
Tijd van waarschuwen is voorbij in Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Voor de politie zit de tijd van waarschuwen er op: Wie nog overlast veroorzaakt in Heinkenszand komt niet meer weg met een waarschuwing maar loopt het risico op een bekeuring.


Volgens de wijkagenten van Borsele is er de laatste tijd veel overlast rondom de Stenevate in het dorp. De politie laat weten dat de laatste tijd veelvuldig is gewaarschuwd maar dat de politie er samen met de gemeente Borsele de komende tijd 'kort op' gaat zitten. Woensdag werden al verschillende bekeuringen uitgedeeld aan overlastgevende jongeren.

De politie roept de jeugd op om elkaar erop te wijzen dat ze tijdens het 'chillen' geen overlast veroorzaken en dat wie dat toch doet een boete riskeert. "Zorg ook dat je je eigen identiteitskaart bij je hebt. Een foto van een ID-kaart is niet geldig", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sylvia berrevoets (30-10-2021 om 14:54)
die boete is een lachertje er moeten minstens 2 nullen bij en in S heerenhoek mogen ze ook wel optreden
Boogaard (29-10-2021 om 20:37)
Wie niet luister wilt moet het maar voelen
Pieter (29-10-2021 om 19:14)
Het heeft echt al indruk gemaakt, het was gisteren niets anders dan de andere dagen met het vuurwerk. Vooral de boa’s maken echt indruk, die worden gewoon uitgelachen.
Quasimoto (29-10-2021 om 13:20)
Nu al? Als die sneeuwvlokjes daar maar geen trauma aan overhouden...
willem (29-10-2021 om 12:34)
1 x waarschuwe n--daarna meteen een vette boete. praten helpt toch niet--pak ze in hun geldbuidel. en spreek de ouders aan op het "gedrag" van hun kroost.
Cees (29-10-2021 om 11:46)
Helemaal mee eens. Het loopt de spuigaten uit. Maar flutboetes van €80, maar omdat het snotneuzen zijn, de helft, zet geen zoden aan de dijk. Maar wat onderneemt de gemeente Borsele. De burgemeester is en blijft verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. Toch?+
Cookie-instellingen beheren