Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 29-10-2021, 16.46 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een kop-/staartbotsing op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is vanmiddag iemand gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor verkeersoponthoud.


Net voorbij de kruising met de 's-Heer Hendrikskinderendijk (N664) kwamen rond 15.35 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De bestuurder van een Daihatsu Sirion reed hier door onbekende oorzaak achterop een Volkswagen Golf stationwagen. Een inzittende van de Volkswagen raakte gewond. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om de beide auto's te takelen. Vanwege het ongeluk ontstonden in beide richtingen files op de Deltaweg. Rond 16.40 uur was de situatie weer normaal. De Provincie Zeeland is nog altijd bezig om de N256, één van de drukste wegen van de provincie, veiliger te maken. Vanaf eind dit jaar wordt de voorkeurs oplossingsrichting uitgewerkt. Daarna zal dit verder worden uitgewerkt, zo blijkt uit een infographic van de provincie.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (31-10-2021 om 17:28)
Het zou een standaard straf moeten zijn om mensen van dit forum te verwijderen , die ten eerste de slachtoffers 'sukkels' noemen, en ten 2e : Dingen suggereren die misschien helemaal niet waar zijn. @Jaap
Jaap (30-10-2021 om 10:33)
Het zou een standaardstraf moeten zijn dat sukkels die op hun voorganger botsen hun rijbewijs kwijt zijn. Je zal maar slachtoffer worden met gevolgen voor de rest van je leven of nog erger.
r (30-10-2021 om 10:32)
Wat op 2 rijbanen voor de stoplichte staat zou er na ook moeten passen , dit is nu niet zo. De tijd van oversteken misschien wat doseren zodat er gewoon minder tegelijk over kunnen steken en het verkeer meer tijd krijgt om zich te herschikken.
Zeeuw (29-10-2021 om 22:34)
Vaak vinden mensen het leuk bij de stoplichten zo snel mogelijk op te trekken, en vaak zit je dan al boven de 80 km per uur. Op dat stuk van het ongeluk word dan op de rem getrapt, misschien heeft de oudere man het te laat in de gaten gehad, en is er daardoor achterop geklapt
Franky (29-10-2021 om 19:59)
Allereerst sterkte voor de gewonde en spoedig beterschap gewenst. Maar wanneer je in deze drukte op je voorligger klapt dan was je er niet helemaal bij. Het is een vooroordeel, maar het is logisch gezien haast niet anders. Het is een lange rechte weg waarbij zeker op vrijdag langzaam verkeer ontstaat, niet opletten is al heel snel een botsing op je voorligger.
pipo (29-10-2021 om 17:47)
Niet aan beginnen, die weg te verbreden!,, je ziet het, allemaal slaapkoppen die niet opletten! Gooi er nog maar een paar miljoen tegen aan!
Cookie-instellingen beheren