Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw ademt rook in bij woningbrand Oosterland

Toegevoegd: 29-10-2021, 21.03 uur
De bewoonster hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De bewoonster hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOSTERLAND - De ambulancedienst heeft vrijdagochtend de bewoonster van een huis in Oosterland behandeld nadat hier brand was uitgebroken.


De brand in de woning aan het Hofplein brak rond 10.25 uur uit toen een pan vlam vatte. De bewoonster kon de brand zelf grotendeels doven met behulp van een deken maar volgens de Oosterlandse brandweer was er wel nog sprake van een smeulbrandje. In de tussentijd was de woning bovendien aardig vol met rook komen te staan. Hierdoor ademde de vrouw ook enige rook in. Daarom werd een ambulanceteam opgeroepen.

De ambulancemedewerkers hebben de vrouw onderzocht maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Door de brand ontstond rook- en waterschade. De brandweer kon na een goed uur weer terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren