Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto op z'n kop in woonwijk Vlissingen

Toegevoegd: 30-10-2021, 19.30 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een personenauto is zaterdag aan het begin van de avond op zijn kop beland na een ongeluk in de Vlissingse wijk Bossenburgh. Er is niemand gewond geraakt.


Een automobiliste reed rond 18.05 uur met haar Peugeot 206 vanaf de Sterkenburg richting de Walenburg. Door onbekende oorzaak reed ze hier tegen een boompje waarna haar voertuig op zijn kop op straat tot stilstand kwam. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar na onderzoek bleek de vrouw niet gewond te zijn geraakt.

Een berger van Kuzee heeft de auto weer op zijn wielen gezet en vervolgens afgevoerd. De Walenburg was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren