Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt onder invloed harddrugs

Toegevoegd: 31-10-2021, 11.43 uur
Automobilist rijdt onder invloed harddrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een 32-jarige man uit Bergen op Zoom is zaterdagavond in Kruiningen aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs en het bezit van harddrugs.


Agenten van het verkeershandhavingsteam zetten de bestuurder rond 18.45 uur op de Stationsweg aan de kant voor een controle. De man testte via een speekseltest positief op het gebruik van harddrugs. In de auto vonden agenten vervolgens ook nog zakjes met verschillende harddrugs.

De automobilist weed meegenomen naar het politiebureau en daar werd een bloedproef afgenomen zodat in een laboratorium vastgesteld kan worden welke drugs de man in welke mate had gebruikt. De Bergenaar zit nog vast om verhoord te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karl (31-10-2021 om 15:45)
Lekker lang laten brommen en zijn rijbewijs nooit meer terug.
Cookie-instellingen beheren