Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt doorrijder ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 01-11-2021, 11.20 uur
Politie zoekt doorrijder ongeluk Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een ongeluk dat maandag 4 oktober in Terneuzen plaatsvond. De bestuurder van een auto reed na het ongeluk door.


Volgens de politie vond het ongeluk maandag 4 oktober tussen 11.45 en 12.00 uur plaats op de Zeldenrustlaan ter hoogte van het Lodewijkcollege in Terneuzen. Bij het ongeluk werd een fietser door een automobilist aangereden.

De bestuurder van de auto stopte echter niet na de aanrijding maar was direct weggereden. Volgens de politie zou het gaan om een kleine zwarte auto, vermoedelijk een Opel Corsa, met een Nederlands kenteken. Mensen die iets hebben gezien van de aanrijding of er meer van weten worden verzocht op te nemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren