Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden voor drugslab Lewedorp

Toegevoegd: 01-11-2021, 13.15 uur
Twee mannen aangehouden voor drugslab Lewedorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

LEWEDORP - De politie heeft in september twee mannen aangehouden in verband met een drugslaboratorium dat in Lewedorp werd aangetroffen. De agenten zoeken nog een onbekende man.


Het drugslaboratorium in Lewedorp werd op 16 september aangetroffen in een schuur aan de Damstraat. Tijdens het onderzoek zijn een vrouw en twee mannen gearresteerd. De politie ontving half september een tip, waarna een inval in de woning en de schuur volgde.

Daarbij werden de twee bewoners, een man en een vrouw aangehouden. Op de locatie aan de Damstraat werd een laboratorium om harddrugs te maken aangetroffen. Het durgslab werd ontmanteld en de spullen afgevoerd. Er werden ruim tweehonderd gram amfetamine, kleinere hoeveelheden hennep en hasj en vals geld in beslag genomen. De vrouw werd dezelfde avond na verhoor in vrijheid gesteld. Zij blijft verdachte in deze zaak. De man zit nog steeds vast.

Diezelfde middag op 16 september werd een inval gedaan in een woning aan de Amethistdijk in Roosendaal. In de woning werden onder andere amfetamine, MDMA en (vals) geld in beslag genomen.

Maandagochtend 1 november werd in het politiecellencomplex in Middelburg een derde verdachte aangehouden, namelijk een 25-jarige man uit Vlissingen. Hij zit momenteel nog vast en wordt verhoord. De politie is nog op zoek naar de identiteit van een andere man, die verdacht wordt van betrokkenheid bij het drugslaboratorium in Lewedorp. Hij staat op beelden die de politie in handen heeft. De beelden worden gedeeld en dinsdag getoond in Opsporing Verzocht. De politie hoopt dat er mensen zijn die hem herkennen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (2-11-2021 om 13:41)
mooi zo--weer een drugslab opgerold. strenger straffen--geen medelijden met tuig wat drugs maakt wat levens kan vernietigen. en zonder aanziens des persoons--man of vrouw gelijke straffen. mooi gedaan door de politie.
Henk (2-11-2021 om 12:51)
Al maanden was het duidelijk, al maanden wist Beveland wonen er vanaf zo ook de politie en gemeente , en in september eindelijk actie, en dan drie weken later word er weer volop gedeald in en om deze bewuste woning , en nu zie je niemand . Opsluiten die handel
Jerry (1-11-2021 om 22:33)
Het is echt tijd om mensen gewoon toe te staan hun eigen drugs te maken
Karl (1-11-2021 om 21:49)
Hoppa opgeruimd staat netjes.
Nina (1-11-2021 om 16:19)
25 jaar hoe triest is dat
Cookie-instellingen beheren