Weerbericht:
In het (zuid)westen lokaal (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon aangehouden na inbraak Axel

Toegevoegd: 02-11-2021, 14.04 uur - Update: 02-11-2021, 19.59 uur
Een bestelbusje werd getakeld.
Een bestelbusje werd getakeld.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

AXEL - De politie heeft dinsdag een persoon aangehouden na een vermoedelijke inbraak in Axel. Ook werd er een busje getakeld dat betrokken was bij de inbraak.


De inbraak zou volgens een woordvoerder van de politie tussen 11.00 uur en 12.00 uur hebben plaatsgevonden in de omgeving van de Bijlokestraat en Rooseveltlaan in Axel. Na een waarschuwing van een getuige gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Bij aankomst liep één agent naar de voordeur. Op het moment dat zij voor de deur stond werd die opengedaan door de vermoedelijke inbreker. Die gooide de deur daarop direct weer dicht.

De agenten zijn de woning toch binnen gekomen en konden in het huis de man, een 55-jarige Belg, aanhouden. De inbreker heeft niets kunnen meenemen uit het huis, wel heeft hij schade veroorzaakt aan de woning. Hij vernielde een raam om binnen te komen.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord. De auto waarin hij reed is in beslag genomen ten behoeve van het onderzoek. Van de getuige is een verklaring opgenomen en de bewoners hebben aangifte gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (2-11-2021 om 18:29)
Laat ons raden, kanaalkade altijd dezelfde stumpers ga werken ey
Cookie-instellingen beheren