Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in het water in Middelburg

Toegevoegd: 02-11-2021, 19.46 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn dinsdag uitgerukt voor een auto die in het water was beland. De bestuurster, een 84-jarige vrouw uit Middelburg, is uit het water gehaald en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw zou rond 15.45 uur met een auto in de singel zijn beland bij Achter de Houttuinen in Middelburg. De politie had de vrouw al snel aan de kant gekregen en naar de ambulance verplaatst.

Inmiddels was de auto al volledig onder water verdwenen. Kuzee is opgeroepen om de auto te bergen. Om de auto uit het water te kunnen halen, moesten duikers van de brandweer ter plaatse komen. Rond 18.30 kon het voertuig uit het water gehaald worden. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (3-11-2021 om 16:05)
goed en snel werk van de politie
Cookie-instellingen beheren